Vakfederatie Rietdekkers

Moderne hulpmiddelen en goede steigers om snel en veilig te kunnen werken

Unieke werkwijze rieten daken!

Ga terug

Tijdens een kop koffie raken we graag met u in gesprek om uw wensen rond het rieten dak te bespreken. Voordat er een passende offerte gemaakt wordt zal er eerst moeten worden bepaald wat de wensen van u als opdrachtgever zijn. Ook bent u op afspraak van harte welkom om een kop koffie bij ons te komen drinken!
Als de wensen helder zijn ontvangt u een offerte voor het maken van een rieten kap of het rietonderhoud. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd wordt er gezamenlijk een planning gemaakt en begint de uitvoer van de werkzaamheden.

Het rietdekken gebeurt bij Rietdekkersbedrijf van den Berg met behulp van moderne hulpmiddelen en steigermaterialen. Om een klus goed en snel te kunnen uitvoeren beschikken wij over een verreiker voor het transporteren van het riet. Dit vergemakkelijkt (en versnelt!) de werkzaamheden aanzienlijk en vergroot de veiligheid van onze rietdekkers. Voor u ook een geruststellende gedachte.

Tijdens de uitvoer van de opdracht wordt u regelmatig over de voortgang van de werkzaamheden op de hoogte gehouden en kunt u natuurlijk uw vragen stellen aan uw contactpersoon. Op deze manier wordt er bij ieder project helder gecommuniceerd.  

Natuurlijk goed  in rieten daken!

Interesse gewekt?

Wij komen graag met u in contact om uw vragen en ons antwoord daarop te bespreken! 

Contact opnemen

Offerte aanvragen