Vakfederatie Rietdekkers

Rietdekkers in actie

Het rietdekkersambacht in beeld

Van den Berg rietdekkersbedrijf

Ga terug

Rietdekkersbedrijf Van den Berg staat voor kwaliteit, professionaliteit en service. Dat blijkt uit de lange relatie die we met veel van onze klanten hebben. Die relatie ontstaat in eerste instantie uit vertrouwen in onze deskundigheid als rietdekker. Wij zijn hierbij specialist in het leggen en onderhouden van rieten daken. Het uitgangspunt van de opdrachten die we uitvoeren is  de beste kwaliteit rietwerk te leveren. Dit doen we in eerste instantie door uitsluitend goed riet in te kopen. Daarna werken we als rietdekkersbedrijf zorgvuldig aan het leggen van uw rieten dak om vervolgens, in overleg, de rieten kap kostenbewust te onderhouden. 

Samengevat: eerste klas materiaal, deskundig vakmanschap en kostenbewust onderhoud zijn de basis voor ons als rietdekkers!

Ook bij het uitvoeren van uw opdracht werken we volgens onze kwaliteitseisen waardoor uw uw rieten dak er perfect uitziet en jaren mee gaat.

Erkend rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf Van den Berg is uiteraard aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers.

De rietdekkers Van den Berg hebben gedurende de jaren honderden rieten daken gelegd, vernieuwd  en gerestaureerd. Voelt  u zich vrij om de website te bekijken en met eigen ogen de metamorfose te zien die rieten daken kunnen ondergaan. We willen u graag inspireren!

Daarnaast komen we erg graag met u in contact om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen of om u onze brochure toe te sturen. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken of ons bellen. 

We zijn niet voor niets 'Meesters in het ambacht'.

Interesse gewekt?

Wij komen graag met u in contact om uw vragen en ons antwoord daarop te bespreken! 

Contact opnemen

Offerte aanvragen